Friday, May 23, 2014

Welcome Gathering 3SHAR


Assalamualaikum


Alhamdulillah sekarang dah berakhir pembelajaran untuk sem ini dan kami akan hadapi exam pada next week. so pada hari Rabu yang lepas, kami ada buat Jamuan selepas berakhirnya presentation Safety and Health. Sekaligus untuk mengucapkan terima kasih kepada lecturer kami yang banyak meningkatkan soft skill kami selama 2 sem.


so kami berpakat pakat untuk kumpul duit sorang rm2, semua presentation sangat best dan menarik antaranya ada yang buat muzikal haiwan, muzikal bujang lapok, karoot komedia dan macam macam lagi dan semuanya haruslah berkaitan dengan subjek Safety and Health.


muzikal haiwan dan bujang lapok

sebelum lecturer kami keluar meninggalkan dewan, kami tahan dulu untuk bersama sama menikmati jamuan perpisahan dan sebagai menghargai lecturer kami. lecturer kami ni sangat tegas tapi kelakar, dan sangat suka menyoal di dalam kelas, untuk bagi peluang setiap pelajarnya bercakap..


sesi memotong kek

dibawah ni adalah gift kami kepada dr berupa gambar kami sebagai kenang kenangan.


sesi penyampaian cenderahati 

ingatnya jamuan hanya biasa biasa, rupanya siap ada kek, mihun, kuih bagai.. dan dr ada juga memberikan kami coklat coklat..




sarapan pagi kami yang sangat mengenyangkan dan gembira




selepas sesi makan makan, satu dewan tu semua orang sibuk bergambar masing masing,






suka sangat bila tengok dr dan semua orang happy, rasa macam dah habis sem.. serious dah lama tak rasa jamuan kelas, last rasa time sekolah menengah. lepas habis jamuan, terus kami cepat cepat balik untuk hadapi dua test keesokannya..


memories

setiap kali kelas dr, memang kami akan sentiasa berjaga jaga dan bersedia disebabkan dr memang suka tanya studentnya tiba tiba untuk sama sama berkongsi pendapat dan sekaligus akan menyebabkan kami untuk study dahulu sebelum kelas dr. 
ok thank u Dr and hope to see u again

No comments: