Wednesday, June 18, 2014

New Born III


Assalamualaikum


Alhamdulillah selamat sampai UTM kembali selepas seminggu bercuti dirumah.. balik ni pon disebabkan kamia ada Kem Pemantapan esok di Bentong, Pahang yang bermula pada 19-21 June.. cuti haritu best sangat sebab dapat main dengan anak kucing baru..


semua kitten ni kalau dah cukup bulan akan dibawa ke Veterinar untuk pemeriksaan.. best sangat time pergi bawak pet masing masing sebab rasa macam bawak anak pergi medical check up.. lagi lagi pet siap ada health record lagi.. dah la ramai kot pengunjung..


Pet Health Record

kitten kali ni comel sikit dan unik sebab salah satunya ada tanda lahir dihidung.. dahla tanda lahir tu sama dengan kakak aku, owner kucing.. memang ada jodohla kucing kali ini.. tapi rarelah kucing bertanda lahir dihidung..


im the gojes cat


siblings.. 6 ekor

 Bawah ni pula Tuah, dah besar dah dan suka sangat menggigit..




Bawah ni pula Aswad.. kucing yang memiliki muka yang kecil tapi perut yang besar..




Sebenarnya entri ni tak ada apa sangat pon, just menaip sebab nak tunggu azan buka puasa.. lol..

oklah.. siapa yang belum habis exam lagi, good luck dan all the best bagi siapa yang tengah intern, dan selamat bercuti semua..

3 comments:

Nuriesya Nadia said...

Alahaiiii kitten tu , macam nak kene colik je. :D

Mohd Billy said...

assalam.. fllw sini dan klik nuffnang.. klu sudi jemputlah ke blog sy :)

Harith Iskandar said...

wahhh comelnyerrr