Sunday, June 8, 2014

Our Night Picnic


Assalamualaikum


Tadi lepas solat Maghrib, tiba tiba kawan masuk bilik ajak pergi tasik nak berkelah sambil makan makan.. terus siap siap sebab ni pon kawan yang rancang last minute.. lagipon dah lama kami tak berpicnik ramai ramai, so pergilah kami 9 orang berkelah di Tasik UTM..


first time pergi tasik waktu malam.. best juga sunyi saja sambil ditemani lampu dan alunan azan dari Masjid.. time kami pergi tupon ada saja orang lain yang datang memancing dan makan makan juga macam kami.. sebelum berkelah, kami order makanan dulu di meranti.. 


view Masjid

sambil sambil makan sambil sambil makanan berpusing pusing, memang kenyang sangat berkongsi makanan.. ukhwah katakan.. macam macam yang kami borak ada rasa hilang sekejap beban exam dan study ni.. macam macam isu keluar.. 




di bawah ni makanan yang kami order antaranya Kuey Teow Bandung, Nasi Goreng Paprik, Nasi Ayam, Kuey Teow Tom Yam, Kuey Teow Sup, Kuey Teow Lakna, Kentang, dan lain lain.. memang kenyang sangat..




syok syok sembang sambil makan makan, tak sedar jam dah 9.3o malam, so kenalah beransur pulang sebabkan fikir banyak lagi tak baca, lagipon kawan kami ada yang exam esoknya.. apa pon,we had a great time.. dan minggu depan bermula hari Selasa sampai Khamis, kami ada 3 paper berturut turut.. 

ok thanks for read..

1 comment:

Harith Iskandar said...

best best...lama dah xbuat cenggitu s selalu pun dlm hutan jerk