Monday, June 2, 2014

Study Week : Deer Park


Assalamualaikum


Sepertimana yang korang tahu, haritu kawan datang UTM bermalam selama 6 hari 5 malam.. memang macam macam benda kami borak, siang malam bersembang pasal kenangan kenangan lama.. memang best rasa macam tak fikir pasal exam dah..


So masa yang ada bawaklah berjalan jalan di Johor seperti diceritakan entri sebelum ini.. so hari last tu pergilah jalan jalan melawat tasik dan Taman Rusa,, Nadia datang memang langkah kanan sebab time tu ada Festival Konvokesyen UTM so dapat bawa pergi jalan di Fesko.




dah lama tak habiskan masa di tasik dan taman rusa, time kami pergi ni memang ramai sangat alumni alumni UTM photoshoot konvokesyen di tasik..minta maaflah kalau ada terselamba lalu tengah tengah nak bergambar..


Hai Deer

ramailah juga family family bawa anak anak pergi jalan jalan di taman rusa petang petang..





Nadia  my frenz

lepas habiskan masa bersama rusa,kami habiskan masa pula bersama itik itik UTM,,




satu saja lupa nak bawa Nadia pergi jalan, lupa nak bawa Nadia pergi jalan jalan di mall di AEON Jusco dan Giant.. tapi tak apalah harap kenangan yang ada ni cukuplah untuk dikenang bersama.. bila Nadia dah balik Kuantan, rasa sunyi pula sebab since aku duduk single room, so sangatlah rasa singlenya.. 

ok lepas dah satu paper exam, another 4 waiting.. gud lak exam u oll

No comments: