Monday, June 16, 2014

Tok's Birthday


Assalamualaikum


Alhamdulillah dah berakhir peperiksaan untuk sem ni pada 12 Jun lalu, agak rushing jugalah sebab lepas habis paper, terus packing packing barang nak masuk dalam stor, lepas tu berkejar kejar pula nak balik kuantan petang tu.. bas pukul 6 petang, sampai sampai terminal dah pukul 6.2o petang, nasib baik sempat beli tiket dan naik bas,,


tulah padahnya kalau selalu beli tiket on the spot, memang kelam kabut..dan selamat sampai Kuantan 11 45 malamnya... sebenarnya nak cerita pasal Hari Lahir Tok kami 11 Jun lalu.. aq memang tak ada masa birthday tok sebab time exam kan..


so alang alang Tok tengah duduk dengan kami sekeluarga, so decidelah nak beli kek untuk Tok.. lagipon tahun lepas sambut, tak kan tahun ni tak sambut kan.. Famili beli kek Secret Recipe Choclate Chip Walnut.. nasib baik aq sempatlah merasa kek tu..


Choclate Chip Walnut



Nah LAGU untuk TOK..


Allah Selamatkan Tok, 
Allah Selamatkan Tok,
Allah Selamatkan Tokku Sayang,
Allah Selamatkan Tok.




Tok sayang, Selamat Hari Lahir yang ke 74
Moga diPanjangkan Umur diMurahkan Rezeki
Dan Sentiasa diRahmatiNya
Kami Semua Sayang Tok

happy BORNDAY juga siapa bulan Jun.. dalam masa yang sama debar pula exam hari tu.. minta minta result ok..

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Khamsi Abdullah said...

Alalala..comelnye Tok potong kek! ^.^

Khamsi Abdullah said...

Alalala..comelnye Tok potong kek! ^.^

W. Mastura said...

Alhamdulilah , selamat hari lahir juga untuk Tok (Y)

Harith Iskandar said...

Selamat Hari Lahir tokkkk ehehehe

Faariis said...

untunglaaa ade tok. huhu. smoga trus panjang umooo

Anonymous said...

I pay а quick visit every day some web pages ɑnd information ѕites to
rad content, however this web site gives feature based
articles.

Loook at my site: wɑys to Мake extra money (http://obrazkynaplochu.sk/profile/peq38)