Tuesday, August 5, 2014

New Born IV


Assalamualaikum


Selamat Hari Raya semua!!! 


Malam semalam pergi beraya dekat rumah kakak, terjumpa pula 4 ekor kitten yang super duper comel ni. Sepatutnya ada 6 ekor tapi 2 ekor dah bagi orang sebab kakak tak larat nak jaga dah. Mungkin akan datang 4 kitten ni pon akan dibagi orang sebab kitten ni cantik bulu pon lembut. So aku dan cousin pon sibuk la dok melayan kucing.




1 kelabu, 2 belang kelabu dan 2 belang hitam

sepupuku Muhammad



kitten kat atas ni cantik warna, ala ala warna harimau kumbang. Tapi garang sangat.


with black stripes

with grey stripes

bulu kitten ni tak tahu nak describe macammana, seolah olah macam rambut orang negro tapi lembut.. Haha..

Ok Thanks for read

2 comments:

eyqa yushaiza said...

comelnya kucingggg :DDD

Hana Radzi said...

comeynya.. suka kucing..