Wednesday, September 10, 2014

Cabaran 30 Hari/Hari 10: Apa Dalam Handbag Anda


Assalamualaikum


Menarik juga tajuk kali ini. Since aku masih student so aku consider handbag tu macam beg pergi kelas la. Bergantung pada keadaan juga, kalau time kena bawa laptop, aku prefer backpack. Kalau tak sling bag pon ok. Apa pon lebih minat beg yang banyak compartment dan masih mencari lagi.




APA ADA DALAM HANDBAG ACUYUHAN???




#BARANG WAJIB

Handphone
Pendrive
Purse
Student Card
Stationery
Room Key




#MAKE UP KIT

Compact Powder
Lip Balm
Perfume
Tissue




#KEPERLUAN LAIN (hilang mengantuk)

Tiger Balm
Mentos
Water 


Rasanya sebagai student cukuplah keperluan ni dibawa ke kelas. Aku pon bukan jenis berhias sangat just pakai bedak compact dan lip balm, senang nak basuh untuk solat dan apply balik. Lagipon kita pergi balik kelas tetap jumpa orang yang sama, so tak payah beriya sangat kan. 

ok Thanks for read

2 comments:

TunSha Ayunie said...

banyak harta karun...??

tabung promoted content :)

Miera Nadhirah Tan said...

huuhu belum tengok Miera punya bag.... lagi berselerak

www.mieranadhirah.com