Saturday, September 13, 2014

Cabaran 30 Hari/Hari 13:5 Blog Kegemaran Anda


Assalamualaikum


Disebabkan tajuk untuk hari ke 13 lebih menarik dan tak payah nak fikir banyak, so aku skip cabaran hari ke 11 dan 12, mungkin akan update kemudian sebab tajuk entri tu memerlukan ingatan lepas dan akan datang yang aku sendiri masih samar samar, Untuk cabaran ni, aku rasa semua orang ada blog favourite masing masing begitu juga aku. Aku banyak blog kegemaran tapi aku cuma list yang aku suka dan kagum saja.


BLOG KEGEMARAN ACUYUHAN
(klik gambar untuk ke blog mereka)




#BEAUTIFUL NARA (Gosip)




#FATIN SUHANA (Usahawan)




#NISA KAY (Traveller)




#FYNA HERE (Make Up Assistant)




#BLOG NANA (UTMian)


Aku baca juga blog yang popular macam Dr Fatin Liana, Irine Nadia, Yuyu Zulaikha, Cik Epal, Maria Elena dll. Tapi antara blog diataslah yang selalu buka sebab banyak bagitahu gosip tentang artis, usahawan, travelling, make up tutorial, dan student UTM sendiri. Lagi satu, gambar dan gaya penulisan dorang pon sangat menarik. Tak banyak follower tak apa asalkan design dan isi kandungan menarik.

OK Thanks for read.. Lets Blogwalking ke blog lain

No comments: