Thursday, September 18, 2014

Cabaran 30 Hari/Hari 18: Siri TV Kegemaran


Assalamualaikum


Kalau ikutkan hati nak saja list kan semua drama korea di sini sebab minat sangat korea terutamanya variety show. Drama pon minat tapi tengoklah pelakonnya siapa, sebab drama ni malas sikit nak menanti sampai episod berapa puluh. Tapi yang paling minat mestilah Running Man. Memang tak kering gusi gelak.


SIRI TV KEGEMARAN ACUYUHAN


Dari dulu lagi minat tengok variety show ni terutamanya pasangan Ga In, Seo Hyun, Kwang Hee, Nickhun, So Ra, Hong Ki, Tae Yon, dan lain lain. Tapi sekarang ni dah banyak artis baru lain antaranya Tae Min dan lain lain. Best tau tengok mereka berlakon seolah olah suami isteri dan dalam masa yang sama kita boleh belajar sekali.




WE GOT MARRIED

Tapi episod latest sekarang ni ialah pasangan Jin Young, Yura dan Woo Young. Orang korea bagus sebab dorang masih ada lagi sifat malu malu kucing dan yang paling best bila mereka dapat Mission Card ada yang sampai honeymoon di oversea lagi.


Jin Young Couple


Woo Young Couple


Yura Couple

Part yang paling best bila mereka dikenakan kawan kawan mereka dan kena buat sesuatu yang boleh merapatkan skinship untuk dapatkan hadiah. Mesti korang tengok juga kan. Tapi episod akan datang pasangan Woo Young dah berakhir dan diganti dengan pasangan lain.

Ok Thanks for read.

2 comments:

TunSha Ayunie said...

peminat cerita korea ye?? tak sempat tengok cerita ni :)

eyqa yushaiza said...

opcoss kena minat running man kan?
wgm yus tak tengok sangat. pernah tengok yongseo dengan khuntoria couple.

sayangnya nickhun dah ada makwe. tapi tetap sokong goguma couple. go yongseo :DD