Monday, September 22, 2014

Cabaran 30 Hari/Hari 22:Destinasi Percutian Anda


Assalamualaikum


Aku kalau ikutkan pergi jalan jalan dekat pantai atau zoo pon dah seronok sebab tetap berjalan, kira oklah daripada duduk terperuk di rumah, buang masa tak buat apa apa. Tapi kalau diberi pilihan tentang Destinasi Percutian mestilah aku lebih prefer negara beriklim 4 musim sebab dah selalu sangat summer sepanjang tahun Malaysia ni. 


DESTINASI PERCUTIAN ACUYUHAN


Tak kisah negara mana as long as 4 iklim dah ok bagi aku kecualilah kalau Malaysia ni ada empat musim, memang tak nak dah pergi negara lain. No wonderlah mat salleh semua memilih pantai sebagai tempat percutian, kita pula memilih salji sebagai destinasi pilihan. At least dapat bina snowman kan dan fefeeling Frozen sambil nyanyi lagu "Do u wanna build a snowman?"




#WINTER




#SUMMER




#SPRING




#AUTUMN


Erm seronok dan semangat pula bila menulis mengenai angan angan kita yang masih belum kesampaian lagi kan. Sebelum tu, kenalah kerja dan kumpul duit kalau nak capai apa yang kita impikan.

OK Thanks for Read.

No comments: