Thursday, September 25, 2014

Cabaran 30 Hari/Hari 25: Berita Terkini Hari Ini Yang Anda Baca


Assalamualaikum


Disebabkan aku tak baca berita, so aku consider berita as post terkini. Aku suka tengok benda yang unik, pelik terutamanya benda yang kita tak pernah buat tapi bila fikir balik rupanya logik juga. Aku bukanlah seorang yang aktif instagram tapi aku just suka tengok gambar gambar cantik dan follow page yang menarik. 


BERITA TERKINI YANG ACUYUHAN BACA


Antara page yang minat ialah yang berkaitan dengan LOVEFOOD, DO IT YOURSELF, FOODPORN dan lain lain. Memang tempting tengok makanan sedap sedap dan kreatif. Antara DIY ada di bawah:


















See?? semuanya simple tanpa menggunakan kos yang tinggi, just guna bahan yang sedia ada cuma yang beza cara kita olah bahan tu untuk lebih tertarik. Agak agaknya kalau ada orang serve makanan yang macam ni, laku tak and ada tak orang nak cuba.

OK Thanks for Read. Jom follow page ni

2 comments:

Ayuni Rafilah said...

Sedapnya! Sosej dengan spagethi tu kreatif betul :D

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya