Saturday, September 6, 2014

Cabaran 30 Hari/Hari 6: Apa Yang Anda Makan Hari Ini?


Assalamualaikum


Since da start weekend bagi minggu pertama sem baru, so dapatla sambung teruskan Cabaran 30 Hari, erm banyak betul kena kejar..


APA YANG ACUYUHAN MAKAN HARI INII???




#NESCAFE BROWN n CREAMY


Aku setiap pagi even ada kelas pukul 8 pagi, tetap akan cuba alas perut dengan secawan nescafe sebab tak elok kan biar perut kosong diawal pagi, lagipun Nescafe bagus untuk cuci perut. Boleh katakan minuman wajib la setiap pagi. Nescafe Brown n Creamy sedap dapat rasa lemak gula merah.




#JERUK PELAM


Huh hebat betul pagi pagi dah makan jeruk sebab kedai tak buka lagi, so makan apa yang adala. Jeruk ni kirim dekat member yang duduk Penang. Favourite favourite




#TART BLUEBERRY


Disebabkan raya haritu masih banyak lagi berbaki kuih raya, so tapaulah bawa balik kolej sebab kalau biar kat rumah, memang tak ada orang makan. Tart ni memang kuih wajib ada setiap raya sebab favourite ayah especially kalau yang gebus sangat.


Ok itu sajalah 3 juadah sarapan aku di hari Jumaat ni. Thanks for read

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya jeruk

Nurfaezah Abdullah said...

tart blueberry tu yg paling menarik perhatian sy :3