Wednesday, September 10, 2014

Kembali ke Campus


Assalamualaikum


Selamat Kembali Menuntu Ilmu!!!


Minggu ni kami dah mula semester baru selepas hampir 3 bulan cuti. Serius cuti kali ini rasa macam sekejap rasa sebab maybe banyak aktiviti buat kot di rumah setiap hari. Buka buka sem masing masing eksited dah lama tak jumpa member, masing masing pon dah berfon baru semua. So first class untuk new sem mestilah bergambar dulu.




Yang nak tergelak setiap sesi bergambar mesti pakat pakat nak kenakan kawan yang baru kahwin cuti hari tu, maklumlah Pengantin Baru ni mestilah selalu diusik usik., alang alang nak wish


"Selamat Pengantin Baru Ti dan Pasangan, Moga Memperoleh Keluarga Sakinah, Bahagia hingga ke Jannah. Amin" 


Newlywed




Since Ti dah kahwin ni, automatik topik perbualan kami semakin matang banyak ke soal kahwin. Erm macam macam. Ok hope sem baru ni akan lebih mudah untuk ditempuhi dan lebih berjaya InsyAllah. Doakan kami student final dah.

Goodluck for yours too ^-^

3 comments:

Liyana said...

rindu zaman belajar dulu :)

Nurfaezah Abdullah said...

semoga berjaya dlm pelajaran ye :)

Kopiolimauice said...

gud luck..buat sehabis baik waktu study ni la kenagan manis yg takkan kita lupa dgn kengkawan