Friday, November 28, 2014

Burgermbira Birthday


Assalamualaikum


Rabu lepas 26 November lalu birthday kawan kami. Sebelum tu,roomate birthday girl ni dah mintak tolong kawan belikan kek, so malam tu pula kami berdua pergilah beli burger dekat depan kolej alang alang nak try beli, tengok punya menu sampailah tertarik nak beli Burger Special JDT, first time tengok burger ada campuran warna merah, biru, dan lain lain.


Yang bestnya satu family jual burger tu memang siap pakai baju JDT lagi, punyalah fanatik. Then, dalam pukul 12.30 malam kami berdua saja pergi wish dan celebrate birthday kawan sebab time tu boleh katakan semua orang busy nak siapkan Projek Sarjana Muda yang perlu submit esoknya 27 November.






Just a simple celebration kami 3 orang, tapi cukuplah untuk diingati sampai bila-bila. Alang alang nak wish birthday girl, Moga apa yang diipikan tercapai, dirahmatiNya dan ingat daku selalu.


SELAMAT HARI LAHIR FIZA!!!






Lega pula dah hantar projek kami, kalau tak selagi tak hantar, selagi tulah asyik menghadap projek 24 jam sampai jemu saja. Lepas ni sesi nak siapkan report semua bagai dan presentation final year project. Moga dipermudahkan urusan kami semua. InsyAllah.

Harini pula birthday girl kawan kami 2 orang lagi. Thanks for read

5 comments:

Ann Ishak said...

happy birthday and belated birthday :)

Kopiolimauice said...

appy belated bzday..eh cantik plak burger tu ek

ezyra daniel said...

wahhh tu kek ke burger??bukan men lagi cantik dia.hehehe...tak pernah nampak lagi area kl ni..hurmm

namyyul nurulazila said...

menariknya burger warna warni.
apa rasanya?

yr follower #4008

lynndamya said...

Salam, pergh burger dia tu colorful sgguh..menarik! hehe