Sunday, November 30, 2014

Novemberian


Assalamualaikum


Alhamdulillah berakhir juga program kami petang tadi. Balik balik bilik, lepas maghrib terus tidur sampailah ke pukul 11.30 malam. Bangun bangun terus cari makan dulu laparkan, then isyak. Disebabkan tak mengantuk lagi dan perut masih kenyang so kita updatelah blog dulu tentang birthday boy and girl


Sebelum tu 25 November lalu birthday abang aku. Disebabkan aku tak balik,so family wasap gambar kek dan pizza. Erm sangat sangat tempting tengok dominos. Birthday kali ni bermakna sikit buat abang sebab sambut Birthday sebelum menjadi suami orang nanti insyAllah. Selamat hari lahir abang semoga dimurahkan rezeki dan dirahmatiNya.


SELAMAT HARI LAHIR ABANG!!




Jumaat lepas 28 November birthday kawan kami 2 orang yang membezakannya cuma tahun kelahiran saja, so kalau nak sambut birthday dorang berdua senang saja sebab dorang dua ni roomate dah 3 tahun. Sangat sesuailah duduk bersama, sampaikan pernah dorang dua kunci pintu time birthday sebab dorang tahu kami nak prank dorang.


Disebabkan petang jumaat tu kami ada kat luar, so kami decided nak beli kek untuk dorang birthday girl bulan november. Tapi sayangnya time sambut tu, kami memang tak ada sebab ada program kan, so suruhla dorang pandai pandai sambut sebab nak tunggu kami memang lambat. Time tu pulak kebetulan kawan masak pengat pisang semua.


TIE, FIZA, FILA


Birthday Girl


kawan-kawan


Fiza dah wish, so untuk pasangan kembar tak seiras FILA dan TIE Selamat Hari Lahir, Moga dimurahkan Rezeki dan diredhaiNya serta apa yang diimpikan tercapai dunia akhirat


SELAMAT HARI LAHIR FILA & TIE!!!


juadah birthday

Harini ada kelas Sains Teknologi Manusia pukul 11 pagi. Ok Thanks for Read

2 comments:

lia ummiirfan said...

wahh... meriahnya.. :))

Nizam Abu Jalil said...

Bestnya makan2 ngan hosmets. Teringat dulu2 punya kenangan kat hostel.