Sunday, November 23, 2014

Our Weekend


Assalamualaikum


Semalam lepas jumpa supervisor, terus kelam kabut siap siap nak pergi keluar dengan geng geng time conduct program Festival Konvokesyen tahun lepas, serius dah lama tak jumpa sebab masing masing sibuk even satu UTM pon boleh katakan jauh jugalah kolej kediaman. Dah lama plan nak keluar, akhirnya jadi juga on the spot.


So destinasi yang menjadi pilihan adalah Jusco Tebrau then bertolaklah kami selepas zohor. Sepatutnya pukul 12 nak keluar, tapi disebabkan aku tak habis meeting dengan supervisor lagi, so terpaksa tangguhkan lambat sikit. Seriously memang tak cukup nak hang out sebab sebelum pukul 5 dah kena balik sebab kereta sewa kan.




Sampai sampai Jusco, terus pergi cari makan dulu sebab dah waktu lunch kan, memang laparlah. Banyak pilihan restoran nak makan dekat sini dan tempat pilihan kami adalah Restoran Johnny's. So orderlah pine aple fried rice and aloevera juice. First time rasa air aloe vera rasa macam air kelapa laut. ^-^


Then lepas makan, tak tahu nak buat apa sebab ada setengah jam saja lagi sebelum balik. Nak tengok movie memang tak sempatlah, so bergambar lah kami dekat ground floor tu nak nak time tu ada Christmas Decoration, so bergambarlah sampai pukul 4.30 petang dan terus balik.


Time kami pergi tu, memang crowded sangat Jusco Tebrau ni, even nak cari parking pon boleh makan masa lama, nak cari tempat makan pon lama sebab panjang sangat Jusco ni, even nak cari jalan balik pon sampai guna waze.







US

Memang tak puas sangat spent masa,sebab kalau boleh seharian baru cukup. Tapi tak apa mungkin next time. Balik balik pula terus kena menghadap research sebab banyak sangat kesilapan yang dibuat sebelum submit minggu depan.

OK Thanks for read. Happy Weekdays

2 comments:

luqman zakaria said...

memang xkan puas punyelah lau hang out ngn member2..haha.

Latifah said...

Comel2 kamu semua..
LatifahFazri