Saturday, January 31, 2015

First Week


Assalamualaikum


Alhamdulillah selesai seminggu berpraktikal. Jujurnya, mula mula cuma duduk melangau kat meja tak ada kerja sangat sebab masih belum ada computer id. Nasib baik penghadang meja tinggi so taklah nampak sangat pekerja lain, privacy lah sikit.






Dah start rasa kehidupan kerja office hour, baru rasa tak besnya kerja terikat dengan waktu pejabat. Rasa macam nak belajar lagi dan nak kerja sendiri. Patutlah zaman sekarang ramai wanita bekerja sendiri sebab susah nak jaga family dengan office hour.

Ok sekarang malas sangat nak buat log book setiap hari, tapi kena buat juga. Time kerja baru tahu pentingnya excel, sap dan lain lain.

Ok doakan semoga segalanya berjalan baik sepanjang praktikal selama 6 bulan ni.

3 comments:

zarul farhana said...

saya isnin nt baru start

dorsett pink said...

Biasanya kalau internship, seminggu pertama memang bos tak bagi apa2 kerja lagi, masuk minggu ke2, macam2 kerja korang kene buat..btw, best kan kerja? Hehe

Miss Syafiqah Qiu said...

Good Luck..! :)