Sunday, January 18, 2015

K.E.H.I.L.A.N.G.A.N.


Assalamualaikum


Semalam baru saja post pasal kucingku Aswad dekat sini yang masih hidup even dah lumpuh hampir satu badan, tup tup malam tadi Aswad dah pergi pukul 1 pagi lebih dan dah selamat ditanam pagi tadi. Syukur sangat sampai rumah saja semalam sempat main dengan dia dan sempat jumpa dia sebelum pergi.

Aswad yang dulu


Good Bye Aswad

Sedih sangat tengok dia kena tanam, mak, abang, kakak dan aku semua mengalir air mata. Lagipon Aswad dah lama dengan kami, so memang terasa sangat kehilangan dia. Semua kucing kami yang mati memang kami tanam di sebelah rumah kami.


:(

Rest in Peace Aswad

Lepas tanam, kami tanda dengan buluh sebab takut takut ada babi korek tanah,. Bila Aswad mati, rasa macam muhasabah diri pula .


kubur Aswad

Rasanya inilah kucing kedua yang aku sedih sangat sebab kucing sebelumnya yang mati tak sempat nak tengok sebab dekat asrama, Terima kasih Aswad kerana menceriakan hidup kami dan beri kami peluang untuk berbakti kepada Aswad.

OK Thanks for read.. Sobbing sobbing

2 comments:

CT Humairah said...

sedih. dah pernah rasa and sebab tu tidak membela any pet sekarang T.T taknak feeling cemni da..

CT tag sini..
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

Juls Julie80 said...

assalam..takziah...

saya faham sangat rasa kehilangan kucing tu cane...

baru jugak kehilangan kucen ujg bln 10 ari tu..x mampu buat entry pasal dia...masih terasa kehilangan..sebak sgt2...