Monday, March 30, 2015

Kenduri 28 Mac


Assalamualaikum


Sabtu lepas berpeluang ikut parents pergi kenduri saudara mak di Baluk Perdana. Tapi kami turun awal sikit sebab nak mengiringi pengantin lelaki sekali, Sampai sampai terus cari meja kosong dulu sebab lapar sangat menunggu orang. Yang rarenya sebab meja beradab pengantin dihiasi dengan cermin di belakang. Memang trend cermin sekarang ni, dalam insta pon banyak nampak hiasan cermin.




Pengantin pon sweet sangat dengan tema Dusty Purple and Pink






Disebabkan ni kawan lama mak dah lam tak jumpa, so memang lam lah boraknya dan duduklah kami berdua dalam rumah pengantin tak tahu nak buat apa. Bestlah kenduri ni sebab makanan sedap cuma tak ada makanan sampingan saja. hehe. 


mak dengan kawan sekolah dulu

Ucapan buat Pengantin:


With warm congratulations to a very special pair. May you always find in each other the love, laughter and happiness that only partners in life share! You are two beautiful people, now teamed as a man and a wife. Congratulations on tying the knot! Take a moment to enjoy all the special memories that you both will remember for the rest of your lives.

OK pen off. Thanks for read

No comments: