Monday, April 6, 2015

REVIEW : BDK Homemade


Assalamualaikum


Kalau perasan, post aku kadang kadang ada yang banyak ke arah baking kan. Itu semua kakak aku yang buat, aku cuma menolong apa yang mampu, ambil gambar sebab dengan cara tulah aku boleh belajar sama. Disebabkan dia suka baking so akhirnya my sis buka tempahan untuk Lasagna dan Shepherd Pie. Lasagna Beef dan Lasagna Chicken pon ada. Setakat ni hanya dua menu tu dulu, mungkin akan datang menu lain pula.


Macam mana nak dapatkan???


Jangan risau warga KUANTAN boleh dapatkan di EL-FATIHA VENDOR BOUTIQUE AND CAFE berhadapan Megamall Kuantan. Boutique and Cafe ni agak baru lagi. Kalau bukan warga Kuantan pon, kalau tiba tiba kaki terlangkah ke Kuantan, singgahla kejap ye. Bermacam macam pakaian, makanan, minuman dan aksesori yang dijual. 


Beef Lasagna

Shepherd Pie



Chicken Lasagna

Macam mana nak buat tempahan?? Boleh tengok Instagram


@bdk_homemade




@el_fatiha



OK Thanks for read.

No comments: