Wednesday, April 1, 2015

REVIEW : Shiseido White Mask


Assalamualaikum


Semalam saja try Shiseido White Mask sebelum tidur. So macam biasa mula mula tuamkan muka atas air panas supaya pori pori terbuka. Lepas tu, lap muka dan sapu mask ke keseluruhan muka kecuali bahagian kening, kalau tak hilanglah kening lepas buang mask. Sapu rata dan banyak. Tunggu sampai mask betul betul kering, barulah boleh peel off mask.






Memang agak leceh nak pakai mask yang kena sapu tapi mask ni senang saja nak cabut kalau dah kering. Sebab tu kena make sure betul betul dah kering. Lepas dah cabut, bolehlah tengok hasil yang dapat ditarik oleh Shiseido White Mask. Banyak sangat whitehead dan black head. Geli pula tengok. Lepas dah buang, basuh muka dengan air sejuk supaya dapat tutup balik pori.


flash lighting
OK Thanks for read. Pen Off

1 comment:

ezyra daniel said...

macam best je mask ni