Tuesday, June 9, 2015

Chocolate Chip Cookies


Assalamualaikum


Minggu depan dah start puasa Ramadhan, walaupun masih belum puasa lagi, pergi mana mana kedai mesti dah berlambak lambak dah pelbagai jenis Biskut Raya tersusun dekat rak untuk dijual. Memang tempting sangat bila tengok, kalau beli ni memang sah sah habis sebelum puasa lagi, lagi lagi kalau cookies seperti Red Velvet cookies, Rainbow cookies dan lain lain. Di kesempatan ini juga aku nak promote satu IG SHOP yang jual CHOCOLATE CHIP COOKIES di area Kuantan dan Rawang.


MasyAllah cookies dia CRUNCHY & MILKY sangat, sekali masuk dalam mulut, terus rasa cair saja cookies dalam mulut. Memang sedap tak tipu sebab aku dah pernah beli dari tahun lepas lagi, memang rasa dia sama tak berubah, murah pon murah. Yang paling best boleh COD Area Kuantan dan Rawang. Paling suka sebab before beli dia ada bagi tester, so memang puas hati sebelum beli dah boleh rasa. So tahun ni of course lah order lagi Chocolate Chip Cookies dia.


fresh from oven




Satu balang dalam bekas bulat jernih di atas ni ada
50 pieces = RM25 sahaja


Bagi aku, bukan setakat berpatutan tapi murah sangat dan berbaloi dengan rasa nya yang sedap. Tak macam sesetengah biskut yang nampak saja menarik tapi rasa hapak saja, dah tu ada yang jual sampai RM28, RM30 lebih pon ada, tapi rasa entah apa apa.  


Lagi satu, kalau nak mudah korang boleh juga dapatkan Chocolate Chip Cookies ini di
BUTIK EL FATIHA KUANTAN & BUTIK ITSMEYOUS KUANTAN. 




Bagi penduduk area Kuantan, Rawang dan yang berdekatan bolehlah order Chocolate Chip Cookies ini ea. Serius memang tak menyesal kalau order. Tapi sayangnya cookies tak boleh pos sebab takut sampai dekat korang, tiba tiba jadi acuan cookies. IG shop ini hanya jual Chocolate Chip Cookies saja sebab tu cookies dia sedap sangat sebab owner ini hanya fokus kepada satu cookies saja. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh usha IG di bawah ini. @syiq_cookies



OK Thanks for Read. Jangan lupa ganti puasa bagi sesiapa yang belum ganti lagi ea. =)

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI