Wednesday, June 3, 2015

Crown Istana Bukit Serene


Assalamualaikum


Selama 3 tahun duduk JB, baru berpeluang nak singgah bergambar kejap dekat depan Pintu Masuk Istana Bukit Serene. Selama ni selalu saja lalu ak terfikir nak singgah sebab area ni memang betul betul tepi jalan besar. Time ni kami on the way nak pergi makan Big Food, tiba tiba nampak pula ada orang tengah bergambar, so kawan aku tiba tiba nak masuk dan aku pon terus automatik bagi signal kiri dan parking terus. Tak ramai pon orang sebab tengah hari, parking pon senang.


Mula mula aku ingat ni taman, rupanya Istana ada dekat belakang tu.Tapi memang cantiklah, unik sangat dari jauh dah nampak dah landmark Istana Bukit Serene. So bergambar lah kami berdua, rasanya malam malam lagi cantik sebab replika mahkota tu akan memancarkan segala jenis warna lampu cahaya yang akan menyinari satu istana. Oh ayatku nampak sangat menipu. =), tapi serius kalau google waktu malam, lagi cantik.


Entrance

Kami bergambar sambil diperhatikan pengawal pengawal pintu Istana, cuak juga mula mula tapi tak ada apa pon. Ada pengunjung siap bergambar lagi dengan pengawal.


sepatutnya ada water fountain, tapi tak berfungsi pula






ioll terkejut taw tengok giant crown.
OK Thanks for read.

No comments: