Sunday, June 14, 2015

Manhattan Fish Market & Insidious


Assalamualaikum


Sebelum habis praktikal Jumaat lepas, so kami trainees decided nak pergi keluar makan sekali sebab sebelum ni tak pernah keluar sekali. So lepas habis kerja, terus pergi East Coast Mall plan nak tengok wayang sebab maklumlah kalau nak tengok hari Rabu, harga lebih murah cuma RM8.50 seorang. Tapi memang ramailah orang lagi lagi time tu kami tengok INSIDIOUS, fuh memang suspen dan seram. 


Sementara menunggu wayang pukul 8.15 malam, kami pergi isi perut dulu di MANHATTAN FISH MARKET.Memang sengaja nak makan sini sebab time ni tengah lapar gila baru lepas kerja. Makanan dekat sini nampak macam tak cukup tapi memang kenyang sebab portion besar. 


our meals

Foods kami ordered FISH & CHIPS DORY with Chips and salad, FISH & CHEESE DORY with Chips and salad dan FRIED RICE with Island Grilled COD and Volcano sauce. 

Beverage pula ordered CITRUS MINT ICE BLENDED, VANILLA MILKSHAKE dan CHOCOLATE MILKSHAKE.


Fish & Chips and Citrus Mint

Chocolate Milkshake


Fried Rice with Island Grilled COD

Fish & Chips dan Fish & Cheese sama saja cuma yang beza ada cheese dengan tak ada cheese. Ikan DORY memang sangat sedap berbanding ikan COD sebab ikan COD rasa macam tasteless. Kebanyakan yang datang Manhattan ni memang penggemar ikan dan seafood lah, kalau korang cari Lamb Chop atau Chicken Chop ke, memang korang salah tempat. =)


Ingat nak list harga bagi setiap makanan dan minuman yang kami order tapi resit hilang pula. 
So total overall kami makan bertiga hampir RM 110. Memang berbaloi dan sedap.


Fish & Cheese and Vanilla Milkshake
OK Thanks for Read. Pen Off

1 comment:

cik hani said...

Alahai. Terliur nya