Thursday, June 18, 2015

REVIEW : Instant Shawl Bythe4siblings


Assalamualaikum


BYTHE4SIBLINGS kembali dengan New Item iaitu INSTANT SHAWL disebabkan zaman sekarang perkembangan tudung memang selari dengan perkembangan teknologinya, so bermacam macam jenis Instant Shawl dikeluarkan antaranya INSTANT RUFFLE, INSTANT JILBAB dan INSTANT JILBAB PRINTED. Disarankan pakai inner neck untuk setiap shawl ini ea supaya lagi cantik dan terjaga.

Untuk harga pengenalan, memang kami keluarkan Instant Shawl yang sangat berpatutan dengan harganya yang cuma berharga tidak lebih dari RM25 pon setiap satu. Jom usha dulu di bawah ea.


INSTANT PRINTED


Shawl ini sangat sesuai bagi mereka yang memang jenis pentingkan masa disebabkan shawl ini berbentuk 2 muka dan 100% tidak memerlukan pin, tak payah iron dan senang dibentuk. Material kain daripada Heavy Chiffon. Boleh dapatkannya pada harga RM25 sahaja untuk 3 jenis pattern. Shawl ini memang sangat labuh dan boleh di adjust ikut kesesuaian.
INSTANT JILBAB


Shawl ini pula sangat sesuai digayakan dengan pakaian yang bercorak sebab warna plain. Shawl ini semi instant, material kain daripada Chiffon Georgette. Sangat senang digayakan untuk semua jenis acara. Boleh dapatkan hanya pada harga RM23 saja untuk 8 warna di bawah.
INSTANT RUFFLE


Untuk lebih nampak funky dan comel, boleh cuba shawl ruffle ini kerana sangat menarik designya terutama pada bahagian hujung shawl. Shawl ini semi instant, material kain daripada Chiffon Georgette. Sangat senang digayakan untuk semua jenis acara. Boleh dapatkan hanya pada harga RM23 saja untuk 10 warna di bawah.


So, apa tunggu lagi jom usha page online skirt ni. Do like, follow and support them. Dan yang paling best boleh COD area Kuantan. Ok apa tunggu lagi jom dapatkan Instant Shawl ini untuk pakai time raya nanti.


Facebook: BYTHE4SIBLINGS
Instagram: BYTHE4SIBLINGS
Thanks for Read. Selamat Berpuasa

No comments: