Tuesday, September 15, 2015

Newborn Baby


Assalamualaikum


Ahad lepas kami berpeluang pergi melawat anak sepupu yang baru lahir pada bulan Julai lalu. Sebenarnya plan nak melawat dah lama dah, tapi hold dulu lah sebab ibunya masih pantang. Baby Hannin 'Adnin ini merupakan anak ketiga sepupuku dan lahir pada hari Raya Aidil Fitri ke 4. Comel sangat dan kecik saja.




Time kami datang melawat Hannin tengah mengantuk dan terus tidur. Sepanjang 2 jam kami kat sana, memang sleeping beauty saja Hannin Adnin ni. Tapi nasib baiklah bila kami kacau, cuit cuit pipi, dia sedar, tidur balik dan tak nangis. 


Sleeping beauty with her bear




Masa aku angkat pon dia tetap dibuai mimpi indah. Dah lama tak pegang baby kecil.


such a little tiny foot =)
OK Thanks for Read. Have a nice day

8 comments:

lia ummiirfan said...

rindu bau baby.. hihi..

Jom folo saya

Zul Azizi said...

Assalamualaikum...

Ala comelnya baby ni...Kami dah follow sini yer..Terima kasih

Kami singgah

Ahlam Miera Shafie said...

comel dan sgt baiknya dia.. moga menjadi anak yg solehah... sy pn dh lama xpegang baby.. rindu lak nak pegang.. huhuhu anak sendiri entah bila.. hahaha

PeRdU cINta said...

Moga baby syurga Hannin jadi anak solehah ye sayang.

Nor Marshaliza Shaidan said...

Comey nya baby..sis akak dah folo balik

tq singgah blog akak..=)

rubiah kadir said...

Done follow...

Semoga jd anak yg solehah ya syggg....hannin adnin

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.my/
done follow back ya

Ayie Ijam said...

done follow sini jugak...