Monday, September 21, 2015

Zul Husni's Wedding


Assalamualaikum


Musim cuti sekolah ini memang banyak sangat jemputan perkahwinan yang perlu dihadiri terutamanya time weekend lepas dan weekend minggu ni. Sabtu lepas ada 5 kenduri perkahwinan tapi kami hanya mampu pergi 3 kenduri saja yang berdekatan antaranya kenduri kawan sekolah menengah dulu. Mula mula ingat tak nak pergi sebab perut dah kenyang, tapi pergi juga untuk memenuhi jemputan disebabkan dah lama sangat tak jumpa pengantin.


kad jemputan

Kami sampai dah lewat dalam pukul 3 petang, tapi masih ramai lagi tetamu datang disebabkan majlis perkahwinan 2 pasang pengantin. Pergi pon cuma ucapkan tahniah kat pengantin, bergambar bersama kawan kawan sekolah dan pengantin, memang tak makan pon.


SMAI batch 2005-2009

pelamin yang cantik

sudut hadiah pengantin

hantaran pengantin

pengantin yang comel

Tahniah Uni dan pasangan

Macam biasa kenduri kahwin lah antara salah satu tempat untuk kami berkumpul dan berjumpa semula. Ini pon aku tak sempat nak bergambar dengan kawan kawan semua. Just ambil gambar dari kawan kawan yang datang awal. Buat Zulhusni dan suami :


Showers of blessings and wishes for you. May happiness find u in every corner of the globe as you begin ur new life together. May u have a Happy Wedded Life!!!

OK Pen Off, Thanks for read

2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

suka tgk baju pengantin. ringkas dan sopan :)

naniey lurviey said...

Bru dpt singgah sini.. :)

Cantik la kad jemputan tu...
Selamat pengantin baru untuk kawan acuyuhan.. :)

www.naniey.com