Tuesday, November 10, 2015

Wedding di Selangor

Assalamualaikum


Dua minggu lepas ikut family pergi Selangor untuk menghadiri jemputan perkahwinan besan parents aka adik ipar abangku di Tanjung Karang. Aku suka wedding card macam ini sebab just dua belah muka saja, tak payah susah susah nak selak muka surat lain. Sangat memudahkan orang luar sepeti kami ini untuk tengok map. Penting tau map dekat card, bukan saja saja orang letak peta dekat kad, kalau salah sikit memang tak dapatlah pergi majlis kenduri. Majlis bertemakan gold dan cream.


wedding invitation card

wedding photobooth

lauk kenduri

kakak ipar selaku tuan rumah




Disebabkan kami ini part of the grooms family, so goodie bag yang dapat sangat banyak dan pelbagai antaranya kek buah, kerepek and so on. Rezeki sangat. Sampai sekarang pon makan tak habis.


goodie bag


Disebabkan hari ini cuti deepavali, sangat bosan duduk rumah sampaikan buntu nak tulis apa. Since gambar wedding masih ada dalam fon, so update lah entri mengenai majlis perkahwinan ini. Selagi boleh, memang kita disunatkan untuk hadiri majlis perkahwinan jika dijemput. Pengantin sangat cantik dengan persalinan songket royal gold dengan makeup yang bersesuai. Couldnt stop looking at the bride. =)


mempelai dengan my mom

OK Pen Off. Have a Nice Holiday ya :)

1 comment:

Ayie Ijam said...

singgah tengok majlis...shoutbox tak boleh taip...eheheh...