Tuesday, December 15, 2015

Wedding di Balok Pantai


Assalamualaikum

Berbalik kepada entri wedding, hurm rasa dah macam wedding planner dah aku ni, blog banyak entri berkisar mengenai wedding orang lain. Ahad lepas berpeluang pergi kenduri kahwin kawan kakakku merangkap senior sekolah dululah. Baguskan buat kenduri Ahad, sebab konfim konfirm kalau buat Sabtu tak ramai yang datang. Yalah semua newlywed pakat nak kejar tarikh cantik 12 December kan. Kenduri ni dapat rasa gulai kawah, dah lama dah tak makan gulai kawah ni. Tema warna biru muda dan pink. Simple tapi cantik tau.




hantaran

Waktu kami pergi cuaca hujan dan berlecak sikit tanah tapi tetap tak menghalang kami untuk memeriahkan kenduri kahwin. Hiasan makan beradab pon cantik apatah lagi pelamin pengantin.


makan beradab

pelamin

Yang paling menarik perhatian aku ialah kek pengantin dua tingkat yang super duper comel ini yang dilengkapi gambar bride dan groom berpakaian uniform nurse dan polis. Kreatif kan, dari situ pon kita dah boleh agak pengantin seorang nurse dan pegawai polis.


Fantastic cake :)

Macam biasa akan ada satu sudut Wedding wishes dan candy buffet, so cepat cepat suruh kakak jot down ucapan untuk pengantin baru disebabkan tulisan kakakku 10x lagi cantik dari aku.


Wedding Wishes

bride and my sis

Buat lovely birds:

May Happiness find you in every corner of the globe as you begin your new life together and Love to Last a Lifetime.
Congratulations and Happy Married Life

Have a Nice Day. Thanks for Read :)

3 comments:

luqman zakaria said...

tahniah untuk pasangan

Zefa NorAsmara said...

Assalamualaikum..

Kunjung balas dari Ibu Yusuf Maryam. Terima kasih singgah di Jemari Asmara..

Rasa nak komen entry yg ni, kebetulan pula kami baru je balik dari bercuti di Pantai Balok..

Joe Haz said...

comel kek kahwin diorang :)