Saturday, April 9, 2016

Farhah's Birthday


Assalamualaikum


Semalam 8 April hari lahir Siti Farhah merangkap classmate utm dulu dan sekarang pon dah jadi housemate, nampak tak betapa kuat jodoh berkawan. Tak ingat pon birthday si paah ni, tapi masa 7 April tu tiba tiba roomate Paah ni panggil suruh tolong pasangkan api dekat lilin konon konon nak surprise kan Paah la, tapi tak jadi sebab time kami tengah sibuk nak prepare kek la, Paah tiba tiba datang dapur nak masak. So dia pun dah nampak dah kek tu. dan kecohlah kami suruh dia masuk bilik semula dan buat buat tak nampak kek tu. haha




Bising satu rumah dengan 20 ahlinya menyanyikan Happy Birthday ke Paah ni. Rupanya idea nak sambut birthday Paah ni di rancang oleh tunangnya sendiri yang berada di JB. So tunang Paah pon dah siap siap plan dengan roomate si Paah ni. Sebab tu atas kek tulis IWE <3 PAAH, dan ini merupakan birthday last Paah sambut sebagai seorang single sebelum berkahwin tahun ni. InsyAllah.


Birthday Girl

chocolate indulgence




Blessings for the sweetest girl I've ever know

Hope your special day brings you all that your heart desires !
Here's wishing you a day full of pleasant surprises !
May Allah ease your journey on your big day soon !
Happy Birthday !!!

Thanks for Read. Pen Off

2 comments:

sweet tooth said...

OMG...drooling tgk kek! hehehe...seronoknya zaman2 bujang dok ngan kawan2...

Ahmad Zaki said...

Macam sedap je kek tu. hehehe

ZH Blogger