Friday, May 27, 2016

Dubuyo Urban Korean Food


Assalamualaikum

Haritu teman kawan pergi interview, diesebabkan interview habis dalam pukul 11 pagi, so lepas tu kami pun merayau cari tempat makan dan akhirnya kami pergi ke Times Square untuk makan Dubuyo, Dah lama dah teringin nak makan Korean dishes. Once kami datang tu dah waktu tengah hari, so kami decided nak pilih Set Lunch untuk 2pax, berbaloi dan jimat lagipon memang rambang mata nak pilih menu mana, rasa macam semua nak try. Disebabkan first time makan, so ambil yang set dulu lah. Mungkin next time boleh ambil yang lain pula kan.


menu

our lunch

Barley Tea & Citron tea

Set for 2 Chicken Soondubu Jigae

Kenyang sangat makan berdua. Yang paling sedap sup spicy, ada telur, ayam dan tauhu. Nect time rasa nak makan ramen, kek beras pula.


Additional Honey Bulg Chicken and rice

Set 2 pax = MYR 26.76
Barley Tea Cold = MYR 1.97
Citron Tea Cold = MYR 3.86

10% Serv Charge = MYR 3.26
6% GST = MYR 2.16

Total = MYR 38.00

OK Thanks for Read. Jom pergi Career Fair 28-29 May ni di KLCC, guys

No comments: