Wednesday, May 25, 2016

Tips Bergaya dengan Seluar Yoga


Assalamualakum




Siapa cakap wanita tidak boleh kelihatan cantik dan selesa pada masa yang sama? Pernah tak suatu hari korang berasa cukup malas bersiap untuk keluar dan kadang kala terfikir alangkah bagusnya jika kita boleh memakai seluar yoga dan baju t ketika bertemu rakan-rakan atau ke pejabat? Sememangnya koleksi seluar yoga ini amat selesa dipakai dan merupakan rakan karib setiap wanita. Ini kerana ramai wanita beranggapan yang seluar yoga hanya untuk dipakai dalam rumah saja kan, tapi sebenarnya banyak tip dan trick untuk bergaya dengan seluar yoga tau. 


Well, the truth is anda boleh kelihatan cukup bergaya dengan hanya memakai seluar yoga atau yoga pants jika anda bijak berfesyen dan kreatif. Bagaimana?


#With a Sporty Top




If you have a nice, not grubby, sports top you can wear because they are yoga pants. Just give it a go! Nak lebih santai, wear casual shoes, like slip ons. 


#With a Vest




I love how this looks! Pair your yoga pants with a sleeved tee and cute vest, then a pair of low heel booties and your outfit is complete. Ini merupakan gaya kasual yang cukup ideal dan santai.


#With a Long Sleeve




For the dress up look, wear the yoga pants with sweater, scarf, and bejeweled flats for a pop of bling. This outfit will be perfect for a casual weekend outing or even an errand run. 


#With a Blouse and Blazer




Dan jangan terperanjat kerana koleksi seluar yoga ini juga boleh anda jadikan sebagai pakaian formal ke pejabat. You will be stylish and comfortable in equal measure. Throw on a pair of heels and you are all set to be a boss lady.


#With a Sweatshirt/tunic top




During your lazy days, padankan seluar yoga anda tersebut dengan baju-t berlengan panjang atau sweatshirt seperti berikut. Percayalah, anda akan kekal selesa sepanjang pemakaian. You can style it with crop yoga pants.


#With the Jacket




Be a sport chic. Tampil ringkas dan santai dengan menggayakan seluar yoga tersebut bersama mana-mana baju-t kegemaran dan sarungkan cardigan/jaket sebagai outerwear untuk menyerlahkan lagi penampilan anda. 


#Try a Yoga Slacks




Terdapat juga yoga slacks yang sangat sesuai di pakai untuk ke pejabat. Cukup hanya padankan seluar tersebut bersama kemeja polos seperti berikut untuk penampilan yang cukup menawan. These pants truly are as comfy yoga pants, but they look like office attire, all the way.

Nak tahu lebih lanjut jenis jenis seluar yoga, boleh klik pink link di atas =)

4 comments:

dorsett pink said...

nak beli lah. dah lama cari ni. thanks for sharing

norhidana miswan said...

dh nmpak mcm sluar slack lak yek kalu betul caranya

author nad said...

i loveee yoga pants! selalu pakai waktu jog and nak keluar sesaja beli groceries. effortless, comfy and quite stylish i must say

timm bill said...

xpenh ada yoga pants??