Friday, June 10, 2016

Farhah's Wedding


Assalamualaikum

Sebelum puasa hari tu, aku pergi ke Kelantan untuk menghadiri majlis perkahwinan coursemate UTM pada 2 Jun lepas. Dah lama tak pergi Kelantan, dan first time pergi Kota Bharu seorang diri naik bas selama 9 jam, huh lamanya. Aku sampai 31 May, so sebelum pergi wedding, pergi jalan jalan dulu dan rupanya dah ada Aeon Mall dan Tesco dah di Kelantan. =) Wedding kawan ini berlangsung pada hari Khamis di Pasir Mas. Yang paling best time wedding mestilah dapat jumpa balik kawan kawan uni dulu, last jumpa konvo tahun lepas. 


wedding card cantik !

wedding cake

sebelum bertolak, selfie kejap


Masuk kali ini, dah dua kali pergi rumah si Farhah ni dan Alhamdulillah masih ingat lagi rumahnya.




Mostly yang datang kawan kawan yang memang duduk Terengganu dan Kelantan termasuk aku seorang, orang Pahang. Since majlis hari Khamis so memang tak harap sangat kawan kawan lain datang sebab cuti tak sama kan negeri masing masing, inipon kami ambil cuti Khamis. 


kami 7 orang saja datang wakil UTM

cantik sangat Farhah time wedding



Kami sampai rumah pengantin dalam pukul 12 tengah hari dan balik dalam pukul 3 petang. Bawah ni pinjam gambar masa outdoor photoshoot Paah dengan bridesmaid. 


bride

Groom

Dengan berakhirnya majlis perkahwinan Farhah dan Faizuan ini membuktikan bahawa cinta mereka berputik di Menara Gading as both of them sebaya dan ex UTMian.


antara goodie gifts

To Early Bird

Wishing you a lifetime of happiness together and a love that grows stronger with each passing day. May happiness find you in every corner of the globe.
Congratulations on a start of something beautiful!!!

OK Pen Off. Have a Nice Day :)

4 comments:

faiza bunyamin said...

Woww.... Cantikkk...:-)

nurul rasya said...

cantiknya wedding card tu

Ahlam Miera Shafie said...

catik... moga kekal till jannah..amin congratulation buat pngantin..

HASLINDA GANING said...

Balas kunjungan and follow :) .. :DD