Wednesday, June 15, 2016

Kenny Rogers Setapak Central


Assalamualaikum

Isnin lepas bereksempatan berbuka puasa dengan classmate UTM dulu. Dah lama plan nak keluar sama since masing masing memang duduk dekat. Akhirnya jadi juga mula mula kami plan nak buka puasa di Seoul Garden KL Festival, tapi dah penuh dah booking, so kami pun buka puasa di Kenny Rogers. Salah kami juga sebab sepatutnya kalau nak makan steamboat memang kena call dulu kan. 


muffin coklat. best pergi Kenny mesti dapat muffin free

Kenny Rogers ni lebih kurang macam makan nasi ayam la, cuma nasi ayam upgrade sikitlah. Memang sedap terutamanya Muffin Coklat nya. Sanggup kami tunggu 20 minit sebab tengah bakar muffin coklat. Punyalah tak nak pilih perisa lain. heee =)


1/4 chicken, aromatic rice, salad, & mashed potato

beverages

Menu kami

Kenny's 1/4 meal BBQ = MYR 22.04
Kenny's 1/4 meal Blackpepper = MYR 22.04 
Tropical Paradise = MYR 9.33
Choc Extreme = MYR 14.58

Total = MYR 68.00


dengan Liya
OK Thanks for Read. Pen Off

6 comments:

ucing said...

nyum..makan sedap tu (>.<).Sertai Segmen Memori Berkasih Ucing Follow :cool:

Nurzakiah Hanum said...

jemput mkn :)

Maria Firdz said...

Lama tak lepak sini... Hehe

Nurfaezah Abdullah said...

nyum2 nasi ayam tu hehe

norhidana miswan said...

nmpk mengiurkan ayam kenny rogers kt situ... akak biasa mkn kt kenny rogers kt aeon au, dia pnya ayam tuh mcm nan ado je, elok lg ayam bkr sndiri... makin kureng sedap lak rasanya

Maman Reen said...

Kalau muffin Reen suka vanilla.. sedap!