Monday, July 4, 2016

Boutique & Vendors


Assalamualaikum

Jumaat lepas, kami adik beradik keluar untuk membeli persiapan raya. Ingat nak pergi Gio Mall nak tengok semua pakaian di butik tu, tapi bila tengok keadaan bandar kuantan yang susah nak dapat parking tu terus tukar plan pergi saja mana mana butik yang ada sekitar Swiss Garden Residence dan Megamall. Rupanya banyak juga butik menjual pakaian dengan harga berpatutan antaranya:


DHIA ROSE
(butik & vendor)




Alamat:
Swiss Garden Residence. 26100 Kuantan




sambal totok sedap!!





LA PROMESSA
(butik & vendor)




Alamat:
No 141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang

Landmark: 
Area Berjaya Megamall, sebelah Secret Recipe bandar Kuantan


kasut semua cantik



ZUZASDOTES
(butik pakaian)




Alamat:
A 153, Ground Floor Sri Dagangan Jalan Tun Ismail, 25200 Kuantan

Landmark:
Area Berjaya Megamall, sebelah Zawara & Nilam Optik dan sebaris Oldtown




Butik ni sangat besar dan grand. Jubah pon cantik dan murah. Tapi tak beli pon sebab tak nak dah jubah untuk raya tahun ni :)


ada chandelier yang menarik

Ok kesimpulannya aku tak beli pon barang raya untuk aku sebab entahla tak ada yang menarik perhatian kot. Sekadar teman kakak kakak dan abang shopping pon dah happy sebab dorang happy. =)

Thanks for Read, Tasabar nak Raya kan :)

1 comment:

zaitie hasnan said...

lawa ehh interior deco dia...cosy jek...nk shop pun rasa best, btw selamat hari raya zety datang isi tabung raya jugak