Monday, August 29, 2016

Cool Break


Assalamualaikum

Weekend lepas pergi Selangor, so dalam perjalanan singgah sekejap di RnR Temerloh nak solat semua. Memang ramai sangat orang kebetulan nampak ada orang pegang Big Cup air coffee, terus nak beli sebab dahaga sangat. Lagipon pelik juga sebab sebelum ini memang selalu drop by hentian Temerloh, tak pernah pula nampak orang jual kopi, rupanya masih baru lagi Cool Break






Yang paling best siap ada small cup, maklumlah tak semua orang suka telan satu cup gedabak kan. Big Cup air biasa, Small Cup pula ice blended dengan Cream Topping. Ice blended memang sedap. Big Cup RM5, Small Cup RM4.


menu

Kami ordered

Tiramisu Cream Coffee Ice Blended = RM4
Green Tea Shake = RM5


ni sedap, macam kek

ni rasa biasa



Tapi yang tak best sebab tak ada  hot drink, yela tak semua suka sejukkan, mesti ada yang nak panas terutamanya orang tua tua sebab time aku beli pon, ada customer tanya minuman panas.

Pen Off, Kalau singgah, boleh try :)

2 comments:

Fazleyatul Aini said...

panas2 gini dapat air sejuk gitu sedap nya la hai

Ann Ishak said...

kalau kopi macam ni saya memang prefer panas