Saturday, October 29, 2016

Old Town White Coffee


Assalamualaikum

Khamis haritu lepas balik kerja, member ada mesej nak datang nak ambil barang dia sekali dengan nak makan malam. Kelam kabut juga tak tahu nak makan mana sebab kawan pon datang dalam pukul 10 malam, mostly kedai makan pon dah tutup. Jadi bawa sajalah makan di area Oasis Square, tak sangka nak masuk dalam sana tengok tengok pon kena ambil tiket bayar parking. hee. Area Oasis Square memang banyak kedai makan best tapi banyak dah tutup, so makan sajalah di Old Town White Coffee.







Since dah malam, memang rasa nak makan benda panas dan berkuah tapi tak kenyang sangat, maka kami pon pilih set aneka mi beserta air. 


My dish.. Mihun Sup dengan Fishball

wantan yimi

Yimi Wantan with Chocolate drinks = MYR 12.74
Mihun Sup with Lime juice = MYR 9.34
10% Service = MYR 2.21
6% GST = MYR 1.46

Total = MYR 25.75


Lime juice and Chocolate

Mihun sup sedap, mihun lembut mudah nak makan. Masa kami makan tu, memang ramai pelanggan datang lepak sambil surfing wifi free. 
Thanks for read. Enjoy your holiday =)

1 comment:

miss eimanhikmah said...

lama tak lepak old town white coffee..takde orang nk teman..hehe