Saturday, October 22, 2016

Setia City Park Shah Alam


Assalamualaikum

Lepas kami makan tengah hari di Zawara, kami terus bergerak ke Setia City Mall nak tengok movie tapi movie yang ada tak kena timing, so kami pon terus berjalan jelan di Setia City Park depan tu saja. Kami pergi pukul 5 lebih, memang ramai dan meriah sangat kawasan tu ditambah pula dengan gerai gerai yang menjual pelbagai jenis juadah petang.




giant bubbles 



Nampak tak macam sofa warna warni di atas, memang ramai yang bawa untuk duduk santai. Memang selesa nampak sofa yang pam sendiri, memang portable, mudah dilipat dan dibawa di mana mana. Selesa sangat tengok ada yang guna, so tak adalah duduk atas rumput saja kan. Lama juga kami habiskan masa disini dalam satu jam juga bergurau senda. Masa kami pergi agak ramai juga graduan graduan UiTM Shah Alam buat pre konvo photoshot disini, memang cantik kan kawasan disini.




snapchat sekali!!!

Sebenarnya banyak lagi gambar ambil di Setia City Park ini tapi entah macam mana aku boleh terdelete satu folder gambar, memang redha sajalah yang tinggal semua whatsapp images.
OK weekend ni jangan lupa pergi picnic ea!!!

No comments: