Tuesday, October 4, 2016

Sime Darby Leadership Centre


Assalamualaikum

Bulan lepas kami dikehendaki untuk pergi menghadiri training di Sime Darby Leadership Centre Oasis Ara Damansara Petaling Jaya. Bila masuk masuk saja bangunan tu, terus terdetik cantiknya bangunan ni. Bangunan pon cantik, fasiliti dan kemudahan juga mestilah cantik kan. Maklumlah pusat training mestilah kena menarik minat peserta yang datang kan. Sepanjang training yang best mestilah makan minum disediakan. Teringat pula masa pergi training dekat CIMB Training Centre dulu.




Gambar atas ini Dining Area di tingkat bawah. Gambar bawah pula kawasan training di tingkat 3 dan 4.




Nak print, scan, fax atau surfing internet pon senang just guna di Business Kiosk ini saja. Wifi memang laju.






Kalau tengah training, mengantuk kejap boleh keluar kejap minum air vending machine yang pelbagai ini. Memang sedap dan refreshing. Tak pun ambil masa sekejap pergi uji minda dengan main mini games di bawah.


chess & word puzzle

sangat cozy.

Dari tingkat atas, boleh nampak garden dan air pancut di bawah.


with housemate

nak buang sampah pon tak sampai hati :)
OK Pen Off. Have a Nice Day =)

1 comment:

Ann Ishak said...

cantik leadership centre nya