Wednesday, November 9, 2016

Moriawase Bento


Assalamualaikum

Minggu lepas hari Jumaat saja kami nak tukar angin makan tengahari di Oasis Square. Oasis Square banyak sangat kedai makan best jadi kami decided nak makan makanan jepun iaitu makan di Moriawase Bento.


menu



bar concept



Masa nak tunggu makanan sampai, mereka akan hidangkan kita dengan appetizer iaitu salad jepun. Sedap juga rasa macam coleslaw yang ada rasa panggang sebab black pepper kan dan paling best dalam salad tu ada ayam.


Appetizer

Kami order makan

Beef Patty Spaghetti = RM 10.50
Chicken Chashu Ramen = RM 15.90
Kamo Ramen = RM 15.60
Tori Terriyaki Bento Set = RM 16.90
Tori Katsu Bento Set = RM 16.90

Ice Water = RM 1.20
Lemon n Lime = RM 4.80
Fresh Lemon = RM 7.90
100 Plus = RM 6

Total = RM 95.70


Tori Katsu Bento Set

Tori Teriyaki Bento Set

Chicken Chashu Ramen

Kamo Ramen

Beef Patty Spaghetti

Bagi aku semua makanan disini sedap tapi biasala makanan jepun ni memang tak masin dan tak berasa sangat. Jangan risau atas setiap meja memang disediakan seasoning, chili flakes dan kicap cair. Bagi aku yang paling sedap mestilah Bento Set, memang kenyang makan.
Pen off. Thanks for Read ☺