Monday, November 21, 2016

Teochew Chendul Paradigm Mall


Assalamualaikum

Weekend lepas kami pergi Mega Career Fair KLCC yang berlangsung pada 19-20 Nov. Kami pergi hari Sabtu in conjunction pula dengan perhimpunan Bersih 5. Pergi tu dah memang siap siap elak pakai outfit warna merah dan kuning. Kami pergi by LRT, ya Allah rasanya satu train penuh dengan warna kuning, even KTM pun penuh dengan warna kuning. Memang crowded gila stesen lrt klcc sebab situla dorang lunch. 

Lepas career fair, kami menuju ke Paradigm Mall teman kawan cari seluar di Brand Outlet. Then, terus pergi minum di Penang Road Famous Teochew Chendul. Kami pesan menu signature iaitu Cendol dan Ais Kacang.





Ice Kacang = RM6.50
Chendul = RM6.50
Total = RM13






Bagi aku, cendol nye sangat sedap, refreshing and creamy. Ice kacang pula memang banyak sangat topping atas tu eg buah kabung, kacang merah, sagu dll. Tak payah susah susah nak ke Penang nak rasa masakan sana kan. Terdapat juga menu lain antaranya laksa, mi kari, dll.
Pen Off. Thanks for read ☺

4 comments:

norhidana miswan said...

bt masa skrg nih blh tgk jelah cencol ngn ice kacang tuh...
almaklum batuk2 msh tak elok lg... makin teruk ada lah nampakanya

Normi Nieza said...

mesti sdap..:)

Staedtler Pensil Terbaik Untuk Anak said...

Singgah sini :D
Ditunggu kunjungan baliknya :D

Time Traveller said...

Kene try yg dekat penang nyer.. mmg sedap sgt..!!