Thursday, November 17, 2016

Wondermilk Citta Mall


Assalamualaikum

Semalam lepas kerja kawan wasap nak ajak makan di luar sama ada Tropicana Mall atau Citta Mall. Jadi kami pilih yang dekat saja since takut mall nak tutup dah pukul 10 pm nanti. Disebabkan aku dah makan nasi, jadi kami ingat nak makan burger saja di Wondermilk. Masuk masuk semerbak saja bau cupcakes and cookies semua.



Menu



Wondermilk ni signature dish adalah dessert tapi ada juga pasta and burger. Dekorasi dalam kedai pun menarik. Servis disini order dan bayar dulu, kemudian makanan akan dihantar. Kami balik dalam pukul 9.30 pm dan merupakan customer last sebelum tutup.


Aneka cookies

Cupcakes with all different frosting

Cakes pelbagai pilihan

Mineral water

Chief Crispy Chicken Burger : RM 15
Bing Bong Beef Burger : RM 15
Mineral Water : RM2.50 x 2

GST : RM 2.10
Total : RM 37.10


Beef Burger

Bila aku makan burger ni rasa macam makan burger Zawara, sedap dan daging nya pun tender. Chicken burger pula macam makan chicken chop. Sos, tisu, straw dll boleh ambil sendiri di tempat yang sediakan.



Chicken Burger

Ok thanks for read. Pen Off

3 comments: