Wednesday, January 18, 2017

Laman Seni Seksyen 7 Shah Alam


Assalamualaikum

Niat di hati nak cari baju di area Seksyen 7, banyak juga pilihan butik butik disitu tapi semuanye tak berkenan dihati. Tengah syok berjalan tiba tiba tak perasan terlalu pula Laman Seni Seksyen 7. Since tak pernah ke sana sejak bertahun tahun dah buka, so terus pergi ke sana. Tapi suasana sekarang dah tak cantik macam dulu, dah macam kotor dan lukisan pun dah makin pudar. Memang panas sangat tapi ramai juga orang time tu.


Back alley



Tak silap aku di Seksyen 2 pun ada jugak Laman Seni, tapi next time lah pergi pulak. Oklah cantik juga lukisan disini.




Rasanya bahagian ni je yang masih lawa dan bersih







Inipun masih cantik lagi

Tak sempat nak buat pelbagai aksi pelik sebab kami memang berdiri bawah matahari, memang tak tahanlah.
Thanks for read. Pen off

1 comment:

anak denesor said...

awat x rojer sye sis..dekat da nih