Monday, January 16, 2017

Mr Dakgalbi Setia City Mall


Assalamualaikum

Semalam keluar dengan member teman dia katanye craving nak makan Mr Dakgalbi. So pergilah kami berdua makan di Mr Dakgalbi Setia City Mall Shah Alam. Ini kali kedua makan disini, haritu makan tteokbokki di entri ini. Kali ini try makan nasi pula.


Side dishes

Side dishes memang tak boleh nak habiskan sebab kenyang sangat. Side dishes terdiri daripada pickle white radish, kimchi, salad, kobis mayonis and soup.


Staff akan masakkan

Yeay dah boleh makan

For 2-3 pax.



Kami ambil set nasi + ramen + cheese Rm47. Memang kenyang dan sedap ditambah pula dengan cheese dalam nasi goreng, mula mula makan memang eksited tapi lama lama bila perut dah start full, mulalah rasa muak sebab dah sejuk. Alhamdulillah habis juga kami makan perlahan perlahan, sejam juga duduk dalam nak habiskan.


Air masak disediakan

Kalau makan sini, memang tak akan order air sebab confirm nanti lagi bertambah kenyang dan risau tak boleh habiskan makanan. Better makan 3 oranglah, baru best. 
Thanks for Read. Pen off ☺

4 comments:

norhidana miswan said...

nengok rasa lapo lak...
makanan sampingan tu pun dh menggoda

Sheila Adziz said...

haish...sedapnya sis... dh terliur rasanya ni... :)

- dieyana - said...

teringin nk g sini...;-))

Nurfaezah Abdullah said...

i like kimchi! hehe.