Friday, January 13, 2017

Restoran Mohd Chan Ara Damansara


Assalamualaikum

Since team kami dikehendaki untuk buat sambutan raya Cina pada februari nanti, so kami pun terus survey menu apa nak makan nanti dengan cara makan di Restoran Makanan Cina Muslim Mohd Chan Ara Damansara. Outlet di Ara Damansara ini baru jugalah dibuka.


Menu

Surau pun disediakan

Nasi Gorang Kam Heong Special

Nasi Goreng Mohd Chan special

Nasi Goreng Kam Heong Special : Rm7.90
Nasi Goreng Mohd Chan special : Rm13.9
Claypot Yee Mee : Rm8.90
Dumpling Noodle Soup : Rm7.90
Kantonis Ying Yong : Rm7.90

Air kosong / Air suam : Rm0.50 × 3
Milo ais : Rm2.90

Total : Rm61.50


Dumpling

Jangan lupa ambil kad dia di cashier area..

Aku order Nasi Goreng Kam Heong Special, memang sedap dan puas hati dengan udang dua ekor. Pedas pun pedas, kalau tak pedas pun kita memang akan diberi cili. Kalau nak pilih menu, memang aku akan tengok menu yang recommended by chef atau by staff. Memang biasanya kat menu akan diberitahu top menu dengan harga berbaloi.  

Dumpling pula kami pilih 6 jenis pelbagai jenis since kami semua lima orang. Bagi aku yang paling sedap dumpling thai dan otak sebab pedas dan rasa rempah thai tu..
Pen off. Thanks for read ☺

4 comments:

Puteri said...

the dumplings look so delicious!

Shaidatul Aireen said...

elsa baru makan 2 kali mohd chan nie tapi hm mungkin tak sesuai dengan tekak hehe so lepastu tak try langsung dah

luqman zakaria said...

pernah dengar pasal restoren nih tapi tak pernah lagi singgah!

norhidana miswan said...

menggodanya...

harga pun sgt reasonable...
portion pun nampak banyak