Sunday, January 8, 2017

Ten Years Evolve Mall


Assalamualaikum

Sejak kafe diambil alih oleh tender baru, makanan yang dijual macam tak berapa nak sedap macam tender sebelum. So untuk sedapkan perut, kami pun makan di luar tengahari. First time nak try makan di Evolve Mall so kami makan di Ten Years. Makanan lebih kepada Asian Foods memang sedap. Nak senang kami ambil lunch set sekali dengan air.


Menu

Dekorasi kedai pun kemas



Tiger Char Kuey Teow = Rm 14.9
Prawn Noodle = Rm 14.9
Nasi Lemak Ayam = Rm 14.9
Vegetarian Fried Rice = Rm 12.9

Total = Rm64++

Tiger Char Kuey Teow

Nasi Lemak 

Prawn Noodle

Vegetarian Fried Rice

Sedap sangat Nasi Goreng Kampung, walaupun hanya sayur tetap rasa sedap. Makanan pun sampai cepat, tak lama pun tunggu even orang ramai. Dekat sini yang famousnye Asam Laksa, memang sedap. Kopi susu pun aku suka sebab aku jarang jumpa lunch set ada air kopi, sebab biasanye mesti soft drink kan.


Lipton tea and kopi susu
Thanks for Read. Pen off ☺

2 comments:

PeRdU cINta said...

Makan kat luar ni yang penting kebersihan dan service pantas..kalau lambat(kecuali pelanggan memang sampai tahap berdiri tunggu meja kerusi kosong lambat serve dimaafkan..faham)sedap pun jadi sebaliknya..hihi..sedap pulak tengok nasi lemak tu..

Puteri said...

nampak macam berbaloi dengan harga. haduh, lapar pulak rasa.