Thursday, February 2, 2017

Buaian Pantai Batu Buruk

Assalamualaikum

Kalau singgah Kuala Terengganu, mesti singgah Pantai Batu Buruk, haritu singgah lagi sebab member cakap ada buaian macam ala ala Lombok tu, cuma yang beza buaian sini bukan dalam pantai. Ramai juga orang time weekend, bukan setakat orang nak ambil gambar, malah ada juga budak budak yang siap main buaian.

Memang beratur juga nak ambil gambar situ, siap berebut ngan budak budak lagi. Ada juga orang siap makan atas buaian tu, agak agak lah time weekend dah tahu ramai orang, makan sajalah bersila atas pasir. Sabar jela. Nasib baik buaian ada empat semuanya, tak adalah lama sangat nak tunggu turn.


Ramai betul orang



Akhirnya berjaya jugak bergambar

Fiza n aishah



Buaian ni kalau ambil gambar dua dua buai baru cantik, kalau ambil satu tak cantik, so memang kena cepat cop buai haha. Dah lama tak cop cop ni..


Candid sikit member dua ni
Thanks for Read, pen off ☺

2 comments:

norhidana miswan said...

aritu masa pi pantai bt buruk mmg nampak buai tuh tp asik penuh je...
pastu bila takde org ujan la pulak huhuhu...

takpe lenkali nnti dtg sana lg, hrpnya ada lg lah buainya tuh

Kuronofu91 said...

kalau langit cerah atau sunset mesti lagi lawa

kuronofu91.blogspot.com