Wednesday, February 1, 2017

Wedding Siti & Sufian

Assalamualaikum

Cuti tahun baru cina memang banyak sangat jemputan ke kenduri perkahwinan antaranya dua orang unimates aku, satu di perak satu lagi di terengganu. Aku pergi ke Terengganu sebab nak jadi bridesmaid, haha. First time jadi, so memang sakanlah gambar. Tema kami mudah saja baju kaler pink, disebabkan confirm nanti ada yang pakai pink lain lain, so kami pilih nak pakai tudung hitam at least nampak seragam kan, dan senang cari.


Wedding card

Time ni masa nak nikah

Pengantin nikah pagi Ahad, tengahari pula terus kenduri. So kami memang pagi pagi dah tercegat kat masjid nak meraikan kawan seorang ni.


Hantaran dari lelaki dan perempuan

Selesai nikah, kami terus ke dewan menolong apa yang patut sementara menunggu jemputan datang.


Pelamin cantik

Wedding cake

Photobooth dulu

Memang bergambar saja dekat dewan, lepas dah habis tolong bergambar lagi. Perempuan perempuan..


Wishing books

Lepas makan semua terus bergambar reramai..


Bridesmaid tak sama warna haha

Selfie dengan pengantin dulu

Selesai sudah perkahwinan Siti.

To Siti n Sufian

May Allah bless you with everlasting love, happiness and togetherness till Jannah.

No comments: