Monday, March 27, 2017

Happy Birthday Mawaddah


Assalamualaikum

Ahad lepas hari lahir anak buah, akhamdulillah dah cukup setahun my niece. Since hari Ahad lepas ada kenduri, so kami decide nak sambut awal sehari. Khamis tu kami dah plan nak beli kek apa, disebabkan Mawaddah suka tengok Didi and Friends, so kami pun tempah kek tema Didi n Friends 2kg perisa Coklat.


Lapaq kek pulak rase

Saja nak sambut birthday budak ni walaupun dia kecik tak tahu apa lagi. Dekorasi semua beli kat Mr DIY contoh cam topi, flag, nama mawaddah tu print sendiri then tampal. Simple saja, just family saja makan makan petang Sabtu 25 mac tu.


Birthday girl blur

Mawaddah,
Happy birthday anak menakanku. Mashu doakan awak membesar dengan sihat dan menjadi solehah!!


SIL, Mawaddah and abang

Dengan kawan kawan

Ini kek saya!!

Mawadah ini penakut sikit, time kami nyanyi lagu birthday, tepuk tangan pun dia boleh menangis sebab terkejut.


Tinggi dan berat kek ni

Kek kami tempah dari Mysugarshack, self pickup kat rumah dia. Harga kek Rm130, ok sedap kek dia penuh dengan coklat. Perisa ada pelbagai tapi setiap perisa harga lain. Rambang mata jugak nak pilih kek mana satu sebab tertarik dengan aneka warna warni kek. So kami pilih kek with edible images Didi n friends saja sebab kalau nak fondant pun, tak makan manis sangat.


Thanks for read. Pen off ☺

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya
happy birthday