Saturday, March 4, 2017

Jombali Citta Mall


Assalamualaikum

Semalam merupakan last day kawan kami, so kami plan nak pergi karaoke di Citta Mall so sebelum karok kena makan dulu so kami pun makan di Jombali. Not bad jugalah makanan dia lebih kepada Asian Cuisines. 


Menu aku akan order yang ada lambang recommended..

Kawan kami yang last day semalam tu vegetarian, so dia order carbonara seafood.


Carbonara for vege

Spagheti carbonara

Chicken Macaroni

Mine semestinya Nasi Goreng Thai

Spageti Carbonara : Rm16.90
Macaroni : Rm18.90
Nasi Goreng Thai : Rm14.90

Makanan dia semua sedap dan puas hati dan yang paling best boleh split bill, kiranya boleh bayar sendiri seorang seorang walaupun makan semeja. 😄
Pen Off. Have a nice weekend ☺

2 comments:

Mommy Muhaimin said...

Ketiga-tiga hidang macam sedap tapi saya lebih tertarik dengan Nasi Goreng Thai.

Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

Emalin Mohd said...

Jombali pun ada cawangan kat Ampang Point. Banyak rupanya kedai dia ni